Om os

OM MBN TECH ApS

Lidt om os

MBN TECH har siden 2006 leveret kvalitetsløsninger fra udvalgte europæiske leverandører inden for alle typer elmotorer,  gear, ventilatorer og frekvensomformere.

Når du handler med os, er du derfor sikret produkter af høj kvalitet, hurtig levering samt branchens bedste faglige rådgivning.

Vores Vision

Knowhow – Kvalitet – Fleksibilitet – Ansvarlighed – Pålidelighed

Knowhow, kvalitet, fleksibilitet, ansvarlighed og pålidelighed – dette er nøgleordene hos MBN TECH, som vi hver dag bestræber os på at leve op til.

Vi tror på, at fagkyndig viden og sparring er nøglen til et godt samarbejde. Derfor tager vi altid en snak om, hvad du som kunde ønsker, og hvordan vi kan løse det bedst muligt i forhold til at skræddersy en løsning til netop dine behov.

Vores produkter skal ikke kun være af højeste kvalitet, men også være produceret under ordentlige forhold, så vi kan stå inde for såvel produkt som vores supply chain.

Hos MBN TECH er vi klar over, at tid er penge og tid ofte en mangelvare. Derfor har vi primært udvalgt europæiske leverandører, så vi hurtigt kan servicere, selv hvis vi ikke har produktet på vores eget lager.

Vores Samfundsansvar

MBN Tech har anlagt en CSR ambition, der bygger på pålidelighed, ansvarlighed og gennemsigtighed.

Vi bestræber os på at udbyde produkter med lang levetid, og som samtidig er produceret under socialt og miljømæssigt forsvarlige forhold. Derfor benytter vi primært europæiske leverandører, f.eks. fra Italien, hvor vores hovedleverandør baserer op mod 70% af produktionen på solenergi. Derudover holder vi også CO2 -udledningen fra transport nede ved den kortere transporttid, kombineret med at vores transportør også er sig sit CSR-ansvar bevidst.

Vores leverandører er naturligvis først og fremmest udvalgt på grund af kvaliteten af deres produkter, ligesom de også er blandt de mest innovative i branchen. Fokus på forskning og udvikling gør dem i stand til kontinuerligt at udvikle nye og energibesparende produkter med høj ydeevne og lang levetid.

For bedst muligt at kunne føre denne politik ud i livet er det vigtigt, at vi hos MBN TECH tager ansvar for, at der er handling bag ordene. Derfor informerer vi altid om, hvilke løsninger der bedst kan betale sig ud fra dine behov – så vel som ud fra et miljøvenligt og energibesparende perspektiv, som ofte også er den bedste investering på sigt.