Velkommen til MBN TECH’s nye hjemmeside. Her kan du let finde informationer om de produkter, vi fører indenfor elmotorer, gear, ventilatorer og frekvensomformere.

Ny Hjemmeside

31-01-2016

Velkommen på MBN TECH’s nye hjemmeside. Her finder du nemt informationer om vores kvalitetsprodukter inden for elmotorer, gear, ventilatorer og frekvensomformere.
Vi har bestræbt os på at udforme en brugervenlig hjemmeside, hvor den ønskede information aldrig er mere end 3 klik væk. Alle vore produkter er at finde sammen med datablade og manualer. Vi har også lagt programmeringsvejledninger ud til NEO WiFi frekvensomformer samt videobeskrivelser af vores Motive produkter.
Skulle der være produkter der ikke findes på hjemmesiden, er du altid velkommen til at  kontakte os på telefon eller mail med en forespørgsel.

Grøn NEO WiFI løsning – Som et led i vores CSR strategi er vi meget optaget af at kunne tilbyde energivenlige løsninger, og derfor kan vi med stolthed præsentere Motive’s seneste innovation – NEO Solar.

Grøn NEO WiFi løsning

25-01-2016

Vi er meget optaget af at kunne tilbyde energivenlige løsninger, og derfor kan vi med stolthed præsentere Motive’s seneste innovation – NEO Solar NEO Solar er en soldrevet frekvensomformer, der kan operere 100% på solenergi og kan derfor bruges steder, hvor strøm ikke umiddelbart er tilgængeligt. Præcis som vores NEO WiFi, så kan NEO Solar naturligvis også påmonteres direkte på Motive motorerne, og giver dermed yderligere fordele i forhold til frekvensomformere af andet fabrikat. Herunder ses eksempler på, hvordan NEO Solar fungerer.

NEO-Solar-Grafik